Inspectie met camera

Schoorsteeninspectie met camera

Onze firma beschikt over een uiterst professionele schoorsteencamera met USB-aansluitng en een 180° roterende camera-kop,met eigen belichting!! Alles wordt duidelijk zichtbaar op het televisiescherm, en verborgen gebreken blijven niet langer “verborgen” voor ons. Wij kunnen letterlijk binnenkijken in uw schoorsteen. Achter hoeken en kanten waar geen menselijk oog bijkan.

Schoorsteeninspecties voor verzekeringsfirma’s worden frequent uitgevoerd, en dankzij onze opnameapparatuur kan er op gelijk welke hoogte in uw schoorsteenkanaal gefotografeerd worden. Alles wordt opgeslagen in het geheugen en kan onmiddellijk op uw pc weergegeven worden.

Monteren van de camera voor gebruik:

Wij kunnen uw schoorsteenkanaal inspecteren met de camera ofwel van beneden uit via de schoorsteenmond, maar evengoed van bovenaf via de schoorsteenkroon. Dit naargelang de situatie en opbouw van het te inspecteren kanaal.

Voorbeeld:

Een schoorsteenschacht wordt geïnspecteerd na schouwbrand. Wees gerust, er zal ons niets ontgaan. Wij stellen alles in het werk om zonder twijfel een correcte diagnose te stellen. Dit komt onze klanten ten goede, maar ook onze firma

Praktijkvoorbeeld met cameraopname:

Wij werden opgeroepen door de syndicus van een appartementsgebouw:de man wist zich geen raad meer, doordat niet één maar alle rookgasafvoeren alsook verluchtingen niet meer functioneerden. We lieten onze schoorsteencamera zakken in de moeilijk bereikbare koker.   
Ziet u maar het resultaat (klik op de miniaturen hieronder voor een groter beeld):
1a: Deze deugnieten waren zich hier met de hele kroost gaan nestelen
2a: Ze hadden gewoonweg alles toegelegd.
3a: Na enkele zware uren werk kon alles verwijderd worden. 

Schoorsteencamera ( beeld1)
Schoorsteencamera ( beeld 2)
Schoorsteencamera ( beeld 3)

Het is dankzij de schoorsteencamera, dat wij juist konden bepalen wat het probleem inhield - waar en op welke diepte zich deze kauwen bevonden.  
Ook bij particuliere woonsten kan het zeer nuttig zijn om de camera in te schakelen dit voor  het nauwkeurig bepalen of een schoorsteenkanaal nog wel voldoet om een bepaald toestel op aan te sluiten al dan niet.  Alles kan direkt opgenomen en direkt weergegeven worden, dit om alle twijfels uit de weg te ruimen.

Wij spelen op zekerheid
In onze stiel kunnen we het ons niet veroorloven van een  gokje te wagen!!

Schoorsteencamera (1)

Schoorsteencamera (2)

Schoorsteencamera (3)

free hit counters

  Facebook  LinkedIn

Van Belleghem gebouw

BVBA Van Belleghem

Schoorsteentechnieken

Brugse Steenweg 207

9990 Maldegem

Tel: +32(0)50 71 90 49

GSM:+32(0)495 515 759

info@kvb.be

BE:0881.878.270


©Copyright: Alle afbeeldingen gebruikt in deze website zijn eigendom van BVBA Van Belleghem en mogen enkel gebruikt worden mits schriftelijke toestemming van BVBA Van Belleghem.