Houtkachels Vermont Castings

Wij zijn erkend verdeler van de échte houtkachel.

Reeds vele jaren zit bvba Van Belleghem in de schoorsteenbranche. Verdeling en plaatsing van schoorsteenkanalen is onze job. Onze meer dan 20 jaar ervaring en know-how aangaande schoorsteentechniek maakt ons tevens experts op kachelgebied. Door de overmatige vraag naar houtstookkachels, hebben wij beslist in 2010 om 1 soort kachel te verdelen! De toonzaal was er al lang, de energie om dit alles op poten te krijgen ook! Nu nog het kacheltype?

We hebben veel gewikt en gewogen... en ja,... het staat vast! We verdelen vanaf heden (2010) de échte houtkachel:
De houtkachels van Vermont Castings!!
Deze exclusieve kachels – uniek en hoogstaand van niveau zijn te bezichtigen in onze toonzaal te Maldegem in alle kleuren en geuren. U maakt een afspraakje (ook zaterdags) en wij geven u alle info die u wenst en dit uiteraard geheel vrijblijvend!

Laten we er onmiddellijk bijzeggen dat enkel het gamma houtkachels van Vermont Castings door ons verkocht worden. Wij zijn geen kachelhuis, en de verkoop van andere merken is niet aan ons besteed. Wel kunnen wij u met de nodige info doorverwijzen naar andere gerenomeerde kacheldealers waar wij mee samenwerken als u een ander type van kachel wenst.

Klik op de logo's voor meer informatie of bekijk onze Vermont Castings realisaties.


Informatie

Vermont Casting

Realisaties

Vermont Casting realisaties


Van Belleghem Vermont Castings houtkachels 

free hit counters

  Facebook  LinkedIn

Van Belleghem gebouw

BVBA Van Belleghem

Schoorsteentechnieken

Brugse Steenweg 207

9990 Maldegem

Tel: +32(0)50 71 90 49

GSM:+32(0)495 515 759

info@kvb.be

BE:0881.878.270


©Copyright: Alle afbeeldingen gebruikt in deze website zijn eigendom van BVBA Van Belleghem en mogen enkel gebruikt worden mits schriftelijke toestemming van BVBA Van Belleghem.